آیا ما باید برای هر یازده وراث پدربزرگم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۲ #52542717

سلام وقت بخیر
مدتی است که زمین همسایه که از جمله زمین های پدر بزرگم میباشد و بین وراث تقسیم نشده رانش پیدا کرده خانه ی ویلایی ما هم در پایین همان زمین قرار دارد حالا به واسطه رانش خانه ی پدربزرگم که مخروبه شده و همینطور خانه ی عمویم حرکت کرده اند و در زمین های ما قرار گرفته اند میخواهیم شکایت کنیم چون خطر خراب شدن خانه ی ما هم هست ما میخواهیم که حداقل گل برداری کنند و مخروبه ها را جمع آوری کنند ولی زیر بار نمیرون آیا قانون از ما حمایت میکند و آیا ما باید برای هر یازده وراث پدربزرگم شکایت کنیم چون هنوز زمین تقسیم نشده و عموم فقط همینجوری اونجا خانه ساخته بود ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بدلیل مشاعی بودن مالکیت کلیه وراث، شما باید دادخواست خود را علیه کلیه ورثه اقامه نمایید، در غیر اینصورت دعوی شما محکوم به بطلان است
البته علیه عمویتان هم جداگانه بابت خانه ای که ساخته ، چنانچه به شما خسارت وارد نموده باید جداگانه طرح دعوی نمایید

"با سلام"
یا یک نفر وصی و قیم باید شکایت نماید یا همه وراث

بله قانون از شما حمایت می کند
شما باید در دادخواست خود نام همه افرادی را که مالک هستند و ورثه هستند را در قسمت خواندگان قید کنید

سلام
نیاز به شکایت همه آنها نیست و هر کس می‌تواند برای احقاق حق خود به تنهایی اقدام کند و نمی شود افراد را مکلف نمود که از دیگران شکایت کنند