آیا امکان درخواست از کار افتادگی تامین اجتماعی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۰۸۳ #52502301

با سلام
دادای ۱۴ سال سابقه بیمه هستم
از سال ۹۰ تا کنون بعلت بیماری روماتیسم قلبی تحت درمان با داروهای کورتون می باشم امسال حدود ۲ ماه در بیمارستان بستری بودم و طی ام ار ای قلبی کارکرد قلب ۳۰ درصد و کلیه عروق ریز قلبی گرفتگی دارند . بعد از ۶ ماه هنوز تحت درمان سنگین کورتون و داروهای قلبی هستم حدود ۹ داروی تخصصی مصرف مینمایم آیا امکان درخواست دادن جهت ازکارافتادگی تامین اجتماعی وجود دارد؟ عملکرد قلبی بین ۳۰ تا ۳۵ درصد میباشد

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ،باشرایطی که مطرح نمودبد امکان درخواست از تامین اجتماعی وجود دارد

با سلام
با توجه به شرایط میتوانید درخواست دهید

باتوجه ب مشکلات فراوان و عدیده شما و بیماری مزمن و مدارک پزشکی موجود در این خصوص میتوانید درخواستی تنظیم نموده و با توجه ب نظر پزشک متخصص و بررسی مدارک و مستندات شما در این خصوص کمیسیون پزشکی بنابر تشخیص تصمیم لازم را خواهد گرفت

به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید،فرم ازکارافتادگی را اخذ و بعد از تایید پزشک معالج خود ،آنرا به شعبه تحویل دهیدتانوبت کمیسیون برایتان تعیین کنند

با سلام
ماده ۷۵ قانون:
بیمه شده‌ای که طی مدت ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار، یا ابتلا به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل از وقوع حادثه یا بیماری منجر به ازکارافتادگی باشد را پرداخت نموده است، در صورت ازکارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری ازکارافتادگی کلی غیر ناشی از کار را خواهد داشت.شما میتوانید با بردن مدارک پزشکی وداروهایی که مصرف می کنید به بیمه تقاضای از کار افتادگی کنید چون باید پزشک بیمه بیماری شمارا تایید کند

باسلام
شما بایستی درخواست از کار افتادگی را ارائه نابه کمیسیون پزشکی معرفی شوید و در صورت موافقت کمیسیون شامل از کارافتادگی می گردد

سلام . با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و تقاضای از کارافتادگی . مدارک پزشکی و غیره را تحویل داده تا در کمیسون پزشکی سازمان بررسی شود . با توجه به موارد ذکر شده شما . صدور حکم از کار افتادگی و مستمری بگیری جنابعالی به احتمال خیلی زیاد صادر می شود .