آیا می توانم از شخصی که ادعا می کند پلیس هست و من را محکوم به کلاهبرداری کرده است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #52473715

چند وقت پیش یک آقایی از تلفن همراهشون با من تماس گرفتن و ادعا کردن که پلیس هستن و گفتن یک آشنا قدیمی از من به جرم کلاهبرداری و اخاز شکایت کرده و خواستن من توضیح بدم . منم گفتم شما از تلفن همراه زنگ زدین و پشت تلفن توضیح میخواین؟ قطع کردم. حالا میتونم با توجه به اینکه اصلا همچین موضوعی نبوده از تماس گیرنده به جرم جعل شخصیت و اون آقا اعاده حیثیت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
توجه داشته باشید که پیامک یا مکالمه تلفنی نمی تواند برای دادسرا یا دادگاه دلیل قلمداد شود آنهم صرف یک تماس تلفنی فاقد وصف مجرمانه میباشد

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

با سلام ووقت بخیر
پیرو سوال مطروحه عنوان مجرمانه ای وجود ندارد و قابل پیگیری درمراجع قضایی نمی باشد .

با سلام
موضوع مطروحه اصلا وصف مجرمانه ندارد و قابل شکایت و پیگیری نمی باشد.