شکایت از رابطه نامشروع

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۴۹ #52407646

خانمی از طریق ایمیل برای همسر بنده عکسهای مستهجن از خودشان ارسال کرده اند .بنده ایشان را نمیشناسم .جهت شکایت میتوانم مستقیم به پلیس فتا مراجعه کنم یا اینکه ابتدا باید به دادسرا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شکواویه ای تنظیم و سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی ثبت کنید

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

باسلام
اقدام شما علیه خانم باید از دادسرا آغاز گردد

سلام اول شکوایه تنظیم کنید و سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید. موفق باشید.

نیازی, به پلیس فتا نیست مستقیم شکواییه بدهید

با سلام و احترام ، کاربر گرامی اگر شما خانم هستید و این تصاویر از طریق یک خانم دیگر برای همسر شما ارسال شده ، اصلا شما سمتی در پرونده ندارید که بتوانید طرح شکایت کنید ، اما اگر شما آقا هستید و خانمی عکس های خصوصی خود را برای همسر شما فرستاده ، باز هم سمتی و ارتباطی در پرونده وجود نخواهد داشت ، صرفا فرد ذی سمت می تواند طرح شکایت کنید ... ضمنا صرف ارسال تصاویر در ایمیل حاکی از رابطه ی نامشروع نیست.

سلام ابتدا شکایتی را تنظیم و با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و از طریق سامانه ثنا ثبت نمایید !