پاسخ به ادعای مدیر ساختمان

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۷ #52335914

با عرض سلام
بنده یک آپارتمان خریداری نموده ام که اولا بر اساس مبایعه نامه با تنظیم سند رسمی مبایعه نامه از درجه اعتبار ساقط است ثانیا در یکی از بند های مبایعه نامه آورده شده کلیه هزینه های ناشی از تسلیم مورد معامله بر عهده فروشنده است و عملا تنظیم سند رسمی باتاخیر نسبت به تاریخ مبایعه نامه صورت گرفته است (در تاریخ ۲۹ دی ۱۳۹۷سند رسمی به نام بنده شده)اما شخصی که خود را مدیر ساختمان می خواند به بنده می گوید از زمان تنظیم مبایعه نامه ما شما را مالک می دانیم و هزینه های زیر را از بنده می خواهد تکلیف بنده از نظر قانونی در برابر این در خواست ها که به شرح ذیل می باشد چیست؟
مبالغ و هزینه کردهایه ساختمون که درسال ۹۶ و ۹۷انجام شده به علاوه حق شارژ و برق مشاعی آسانسور و... در سال ۹۸ که به شرح ذیل میباشد.
مبلغ ۳۳۵۰۰۰ تومان بابت استاندارد و مسایل مربوط به آسانسور
مبلغ ۳۵۰۰۰ تومان دوبار تخلیه چاه به همراه دستمزد و کارکرد
۱۵۰۰۰۰ تومان بدهی شارژ سال ۹۷
۲۵۰۰۰۰تومان شارژ سال ۹۸
۵۰۰۰۰ تومان تعمیر آسانسور مورخه ۹۷/۱۰/۲۵
جمع۸۸۰۰۰۰ تومان به کارت فوق واریز فرمایید.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام خدمت شما به سوال شما قبلا پاسخ داده شده است. مجددا یادآوری میگردد گفته مدیر ساختمان قانونی است. و از زمان تنظیم مبایعه نامه شما متعهد به تسویه شناخته میشوید منتها این امر مانع مراجعه شما به فروشنده جهت استرداد مبالغ پرداختی نیست.

با سلام
دراین خصوص اظهارات مدیرساختمان صحیح میباشد.شما ابتدا هزینه ها را پرداخت کنید.سپس طبق شروط مبایعه نامه چنانچه تسویه و پرداخت هزینه های ساختمان .شارژ وتعمیرات و... تا زمان انعقاد بیعنامه بعهده فروشنده بوده یا فروشنده تعهداتی در این خصوص داشته علیه وی طرح دعوی حقوقی نمایید

نظر مدیرساختمان صحیح

با سلام و احترام استدلال مدیر ساختمان که از زمان تنظیم مبایعه نامه شما مسئول پرداخت شارژ هستید صحیح است. و طبق اصل نسبی بودن قراردادها روابط قراردادی شما با فروشنده قبلی در برابر مدیر ساختمان قابل استناد نیست چنانچه شما مدعی هستید که فروشنده تعهداتی برای تسلیم مبیع دارد شما بایستی ابتدا هزینه ها را پرداخت کنید و علیه فروشنده قبلی اقامه دعوی کنید‌.
موید باشید