آیا شوهر میتواند از تعهد زوجه سواستفاده کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۶ #52333869

بنده برای ادامه زندگی به خواست شوهرم باید تعهد دهم که ملزم به رعایت مواردی مانند اینکه تحت هیچ شرایطی مخفی کاری در زندگی نباشد و حتی هرگونه خرید شخصی یا غیر شخصی برای خانه باید با اذن ایشان باشد، هیچ بحثی در خانه نباشد ودر صورت انجام ندادن به ان موارد صورت توافقی جدا شویم.
و خود به هیچ وجه تعهد نمی‌دهند.
حال اگر شوهرم خود زمینه این کار ها را فراهم کند، یعنی خود دعوا و بحث راه بیندازد و پنهان کاری کند و آن را به پای من ثبت کند، به راحتی می‌تواند به استناد این تعهد کتبی، درخواست طلاق دهد؟
به عبارتی میتواند از این تعهد سواستفاده کند بر هرطریقی، تا زمینه طلاق را فراهم کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه زوج هرزمان بخواهد میتواند زوجه را طلاق دهد و نیاز به اثبات و دلیل ندارد . صرفا جهت طلاق باید مهریه و حقوق مالی زن را پرداخت نماید

حق طلاق با مرد است و در هر زمان می تواند زن خود را طلاق دهد

سلام
بر طبق قانون اختیار طلاق با مرد است و می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق تقدیم دادگاه کند.

باسلام
طلاق با مرد است و نیازی به اثبات آن ندارد

سلام . مرد برای درخواست طلاق نیاز به اثبات موارد خاصی ندارد زیرا طلاق با مرد می باشد و این زن می باشد که برای درخواست طلاق باید مواردی را اثبات کند