شخص متصرف اجازه خاکبرداری نمیدهد وشکایت ممانعت از حق انجام دادم چه راهکاری هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۳ #52179938

باعرض سلام
اینجانب باتوجه به پروانه ساختمانی خواهان احداث ساختمان در زمین مسکونی خودم هستم باتوجه به اینکه زمین بنده متصل به حریم جاده میباشد درجلوی زمین بنده زمینی به عرض ۱متر وجوددارد که دست شخص دیگری است که با نامه اداره راهداری وطرح هادی مبین این است که این زمین وحدود ۱متر از عرض زمین بنده جزو حریم جاده میباشد
حال باتوجه به اینکه بنده از اداره بنیاد پروانه تجاری مسکونی گرفتم شخص متصرف اجازه خاکبرداری نمیدهد و شکایت ممانعت از حق انجام دادم چه راهکاری هست زودتر به نتیجه برسم
لازم به ذکر است نامه راهداری مبنی بر تصرف غیر قانونی توسط متشکی عنه وچندین نامه دادستانی هم وجود دارد

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام منتظر ابلاغ باشید

منتظر ابلاغیه باشید...

با درود منتظر ابلاغ باشید

با محکومیت طرف مقابل به رفع مزاحمت امکان رفع انسداد وجود دارد .

سلام باید منتظر باشید

باید منتظر ابلاغ باشید.

با درود منتظر ابلاغ و جلسه رسیدگی باشید