نه سهم خود را میفروشد و نه توان خرید سهم من را دارد؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۰ #52095386

با سلام بنده دارای یک ملک تجاری هستم (مغازه) که بعد از انحصار وراثت به ۱۱ سهم تفکیک گردیده و بنده ۹ سهم از ۱۱ سهم را دارا میباشم
شخص دیگی (یکی از وراث) که دو سهم دارد، نه سهم خود را میفروشد و نه توان خرید سهم من را دارد و در هزینه های داخل مغازه مشارکت نمیکند و فقط خود را شریک سود میداند من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت بایددرخواست دستور فروش مال مشاع را از طریق دادگاه اقدام کنید

باسلام
درخواست فروش نمایید سپس در مزایده میتوانید شرکت و ملک را بخرید.

درود
شما نمی توانید ایشان را ملزم به فروش نمایید.

باسلام
در صورتی که نمیتوانید به توافق برسید بهترین راه فروش تمام ملک است و مبلغ به مقدار سهم هرشخص تقسیم شود

با سلام.شما نمی توانید ایشون رو مجبور به فروش کنید و برعکس.و در مورد هزینه های داخل مغازه هم با فاکتور هزینه های انجام شده قطعا میتونید قانونی اقدام کنید.

بادرود
باید توافق، کنید میسر نشد، تقاضای افراز نمایید النهایه ملک را به مزایده می‌گذراند سهم هرکدام را پرداخت میکنند

شما خود میتوانید در مزایده شرکت و ملک را خریداری کنید

سلام
درصورت عدم توافق ابتدا ضمن ارسال اظهارنامه پیشنهاد خود را جهت خرید و فروش به شریک اعلام و بعد از آن از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت دادخواست دستور فروش ملک مشاعی اقدام نمایید
گواهی عدم افراز یکی از نیازمندی های طرح این دادخواست هست