اخطاریه ای به دست ما نرسیده این اقا گفته که از صندوق نامین خسارتهای بدنی میخواد وصول کنه، میتونه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۸ #51938493

سلام پدر من سال ۹۲ تصادف کردن و توی اون تصادف فوت کردن الان بعد از ۸ سال این اقا مطالبه دیه کردن ولی هنوز اخطاریه ای بخ دست ما نرسیده این اقا گفته که از صندوق نامین خسارتهای بدنی میخواد وصول کنه ۱ این اقا میتونه از صندوق بگیره ۲ بعد صندوق از ما شکایت میکنه و میگیره ۳نامه پرسکی قانونی این اقا اصلا مطابقتی با صدمه های که اون زمان دیده نیست لطفا راهنماییی کنیید واین که پرونده باید ظرف ۲ سال شکایت کرده و نکرد ایا قبوله؟؟؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه از طریق صندوق میسر است...

سلام.امکان مطالبه از طریق صندوق وجود دارد....

با سلام بعله امکان وصول از صندوق می باشد

با درود امکان مطالبه از طریق صندوق وجود دارد

سلام وقت بخیر
ایشان میتوانند از طریق صندوق اقدام به مطالبه دیه خود نمایند.

سلام
امکان مطالبه دیه از صندوق تامین خسارت وجود دارد و ایرادات را می توانید به دادگاه یا صندوق ابلاغ کنید

مبلغ امکان مطالبه از صندوق وجود دارد