چطوری این قطعه زمین تقسیم میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۷ #51837551

سلام.یک قطعه زمین به شکل مستطیل اینطور تو وصیت نامه تقسیم شده که ۵۰۰ متر از جلو زمین به یه نفر و ۲۰۰ متر از انتهای زمین به یه نفر دیگه ارث رسیده و هیچ چیز دیگه ای ذکر نشد.مشکل اینجاست که تنها راه عبور به اندازه یه در حیاط از قسمت جلو زمینه.دور تا دور مسکونی و بسته است.آیا نفری که از جلو زمین ارث برده ملزم به دادن یه راه عبور به زمین پشتیه؟ این زمین چطور تقسیم میشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود از طریق دادگاه اقدام به تقسیم ترکه صورت می گیرد

باسلام
باتوجه با اختلاف موجود وعدم تراضی بادادخواست به دادگاه توسط کارشناس انجام میگیرد.

با سلام
هر زمینی نیاز به راه عبوری دارد و نمیتوان راه دیگری را سد نمود و ملکی که در پشت زمین قرار گرفته اگر راه عبوری نداشته باشد ریالی ارزش نخواهد داشت لذا بهتر است از طریق قانون و ارجاع امر به نظریه کارشناسی جهت تقسیم مورد وصیت اقدام گردد

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، در صورت عدم امکان تقسیم طبق وصیت باید دادگاه طبق نظر کارشناس و با لحاظ راه عبور برای هر دو تقسیم کنه

با توجه به اختلاف فی ما بین باید از طریق دادگاه اقدام به تقسیم ترکه صورت گیرد

بسمه تعالی : این وصیت نامه قابلیت اجرا ندارد و برابر قانون میتوانید از دادگاه محل زمین تقاضای رسیدگی کنید و برابر قانون سهم الارث خود را دریافت نمایید و یا تراضی نمایید . این تقسیم در مورد زمینت توسط متوفی صورت گرفته وجهه قانونی ندارد

درصورت عدم تراضی ، باید تقسیم توسط دادخواست از دادگاه و توسط کارشناس صورت گیرد