درخواست طلاق زوجه با وجود پرداخت نفقه چرا قبول شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۱ #51683179

یا سلام
بنده زوج هستم و با زوجه در دوران عقد هستیم و ایشان درخواست طلاق کردند که بنده به علت مشغله کاری نتواستم در جلسه رسیدگی شرکت کنم اما ۲ روز بعد از جلسه رسیدگی به شعبه مراجعه نمودم و طی لایحه‌ای اعلام نمودم که نفقه ایشان را پرداخت نمودم و گواهی صادره از اجرای احکام هم بر همین اساس ضمیمه نمودم همین طور گواهی صادره بابت عدم تمکین و نشوز زوجه را هم تسلیم نمودم و با مراجعه به داوری اعلام نمودم قصد طلاق دادن زوجه را ندارم اما امروز رای دادگاه صادر شده مبنی بر این که با درخواست طلاق زوجه به علت صدور اجراییه پرداخت نفقه و تحقق شرط ضمن عقد موافقت شده است.
سوال بنده این است چطور با وجود لایحه بنده و گواهی پرداخت نفقه این رای صادر شده است؟ آیا قاضی عدالت را رعایت نکرده است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به اینکه شما قبل از صدور حکم دادگاه بدوی ، نسبت به پرداخت نفقه اقدام نمودید ، شرط ضمن‌ عقد نکاح مبنی بر عدم امکان الزام و اجبار زوج به پرداخت نفقه جهت تحقق وکالت در طلاق صورت نپذیرفته بنابراین امکان استفاده از شرط جهت طلاق وجود ندارد. در نتیجه درمرحله تجدید نظر ، رای دادکاه بدوی نقض می گردد .

به احتمال زیاد نفقه را بعد از ۶ ماه پرداخت نمودید که در این صورت همسر حق طلاق خواهد داشت

سلام
با اثبات عدم پرداخت نفقه دادگاه با درخواست طلاق زوجه به علت صدور اجراییه پرداخت نفقه و تحقق شرط ضمن عقد موافقت کرده است.

ظاهرا شما پس از محکومیت به نفقه اقدام به پرداخت آن در اجرای احکام نموده اید ، در حالیکه مطابق تعهدات و شروط ضمن عقد مندرج در سند ازدواج ، عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه موجد حق طلاق برای زوجه خواهد بود ، لذا با اثبات عدم پرداخت نفقه علاوه بر محکومیت به پرداخت نفقه های معوقه حکم طلاق همسرتان نیز صادر شده است .

در صورتی که ضمن عقد شرط شده باشد درصورت نپرداختن نفقه زوجه حق طلاق دارد، پرداخت نفقه پس از الزام، مانع وکالت در طلاق زوجه نیست.

باسلام با توجه به اظهارات شما احتمالا زوجه وکالت در طلاق داشته است همچنین عدم پرداخت نفقه توسط شما و عسروحرج زوجه برای دادگاه محرزشده است.