آیا میتوانیم تقاضای توقیف اموال شرکت را نماییم و طلب خود را اینگونه وصول کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۶۵۳ #51665619

تعدادی از پرسنل شرکتی هستیم که متاسفانه طلب هایمان را نمیدهد.
خواستم بدونم میتونیم حکم توقیف اموال را داده و بجای طلب آن را بفروشیم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید بعد از سپری شدن مدت اعتراض وقطعی رای با دردست داشتن دادنامه صادره ونامه اداره کار به دفاتر خدمات قضایی مراجعه واز طریق این دفاتر درخواست صدور اجراییه صورت میپذیرد وسپس به یکی از شعبات حقوقی ارجاع وبا صدور اجراییه ومنقضی شدن مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ میتوانید اموال شرکت را با رعایت مستثنیات دین توقیف نمایید

چنانچه حکم قطعی دارید و برای آن اجراییه صادر شده و به کارفرما ابلاغ شده میتوانید این کار را انجام دهید

سلام شما باید از کارفرما در اداره کار شکایت کنید . اگر محکوم شد و رای قطعی صادر شد باید درخواست اجرای رای اداره کار را از دادگاه نمایید پس از گذشتن ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید در اجرای احکام درخواست توقیثث اموال کارفرما را نمایید .

درمرحله اجرای حکم می توانید اموال شرکت راتوقیف کنید

بله، شرک دارای شخصیت حقوقی است و اموال متعلق به این شخص حقوقی و شما نیز از آن طلب دارید و امکان توقیف اموال شرکت وجود دارد.

سلام

پس از شکایت از کارفرما در اداره کار و محکومیت آن و صدور اجراییه، اموال شرکت قابل توقیف خواهد بود پس از توقیف پرسه مزایده و فروش اموال انجام می شود.