دستور فروش ملک مشاع چه مراحلی دارد و چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۷۵۹ #51552639

با سلام و احترام
فرایند صدور دستور فروش ملک مشاع چگونه است و معمولا چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرحله اول اینکه در مورد ملک ، پلاک ، زمین ، مستغلات بنا به تصمیم و حکم قطعی مراجع ذی­صلاح ، چه اداره ثبت و چه از طریق دادگاه مبنی بر غیرقابل افراز بودن صادر شود
مرحله دوم هر یک از شرکا می­توانند درخواست فروش دهند .
مرحله سوم اینکه دادگاه باید دستور فروش دهد
مرحله چهارم نیز این است ملک از طریق مزایده به فروش برسد . در مزایده کارشناس یک ارزش پایه­ ای برای ملک تعیین می­کند و کسی برنده مزایده است که بالاترین پیشنهاد را داده باشد. نکته این است که عدم حضور شرکا یا ثالث در جلسه مزایده مانع از انجام مزایده نخواهد بود و همان شخصی که درخواست فروش کرده است خودش هم می­تواند این ملک را خریداری کند.
ارسال دادخواست دستور فروش ملک مشاع به مرجع ذی صلاح از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی صورت می گیرد
معمولا چقدر زمان میبرد؟ مدت زمان آن حدودا بین دوتا شیش ماه

شما باید دادخواست تقسیم و تفکیک ملک مشاع را به دادگاه بدهید بسته به شعبه رسیدگی کننده دارد ولی حدودا سه ماه زمان می برد