پولمان را پس نمیدهد، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #51430177

شخصی برادر خانم بنده را از سادگی او سوء استفاده کرده و گفته من در دستگاه های دولتی کار میکنم و مشاور_______ بودم ومینوانم برای شما وام بلاعوض جور کنم و بعداز این قضیه مبلغی بر ۲۳۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان به صورت خورد خورد دریافت کرده و در حال حاضر پول برادر خانم بنده را پس نمیدهد و دو مرتبه شکایت کرده که هر دو مورد رد شده از شما خواهش نموده که راه حلی برای اینجانب تعیین کنید با تشکر از شما و همکارانتان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه که شما دو بار شکایت کرده اید دلیل رد شدن شکایت شما چیست
اگر مدارک تثبیت کننده ای دارید دادخواست مطالبه وجه دهید و سپس با آن مدارک حق خود را ثابت کنید

با سلام - چنانچه دوبار شکایت کردید ولی نتیجه نگرفتید بایستی وکیل بگیرید تا پرونده را بصورت کامل مطالعه کند وبا دلایل ومدارک محکمه پسند ومتقن موضوع پیگیری شود .

اگر استرداد وجه را از طریق دعوای حقوقی مطالبه کرده باشید و رای قطعی صادر شده باشد اعتبار امر مختومه دارد ولی با تغییر سبب دعوی میتوانید مجددا مطرح کنید البته باید شالوده ی کار محکم باشد، توصیه میکنیم با وکلا مشورت بفرمایید که هزینه و وقتتان بیهوده مصروف نشود.

سلام و درود
شکایت هایی که مطرح شده و رای صادره در پرونده را باید مطالعه کرد، شکایت باید مستند به دلایل محکمه پسند باشد، مبلغ باید به حساب خوانده واریز شده باشد و مهم تر از آن دلیل پس دادن وجه را اثبات کنید زیرا حتی با اثبات واریز وجه به حساب طرف محکوم به پرداخت نمیشود و حمل بر این میشود که بدهی داشته و بدهیش را پرداخته است.