تجدید نظر از رای شورای حل اختلاف به کجا ارجاع داده میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۴ #51269520

با سلام و خسته نباشید شخصی از بنده به عنوان طلب وجه در دادگاه حل اختلاف رای به محکومیت بنده گرفته بنده واخاهی کردم ومجددا به همان شعبه رفته و عینا تایید شد حالا بنده مجددا درخواست تجدید نظر کردم که الان پیامک آمد که پرونده شما به همان شعبه جل اختلاف جهت تجدیدنظر ارجاع شد مگر میشه همچین موردی مگر نباید به دادگاه حقوقی استان برود. ممنون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرجع تجدید نظر دادگاه بدوی است.

پرونده برای تجدیدنظر خواهی به دادگاه بدوی ارسال می‌شود.

سلام و عرض ادب
مرجع تجدیدنظر خواهی از آراء شورا دادگاه حقوقیست .

به دادگاه حقوقی ارسال خواهد شد ....

سلام.به دادگاه عمومی حقوقی همان حوزه ی قضایی ارجاع میشود

سلام دوست عزیز
مرجع تجدید نظر از آرا شورا حل اختلاف دادگاه عمومی حقوقی می باشد.

به دادگاه عمومی حقوقی............‌‌....