رابطه زنا چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۸ #51233305

سلام من حدودا یک ماه پیش فردی تهدیدم کرد و من حدود یه سال پیش باهاش رابطه جنسی داشتم و رفتم بخاطر تهدید شکایت کردم و الان هم یه ماه دیگه نامزدیمه . اما تو شکایتنامه گیر داده بودن به رابطه زنای یه سال پیشم . پس رفتم شکایتمو پس گرفتم بنظرتون امکانش هس قبول کنن رضایتمو اخه مدرکی هم نیس یه سالم از روش گذشته . پس بازم میتونن به رابطه قبلیم گیر بدن؟ و اینکه طرفم متاهله و من مجردم و اون موقعم نمیدونستم که متاهله

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زنا به این راحتی اثبات نمی‌شود مگر اقرار کنید یا چهار شاهد عمل زنا را دیده باشند که بعید است

با سلام
اثبات زنا مشکل است مگر با اقرار خود شما
با توجه به گذشت زمان در صورتی قابل اثبات است که شاهد یا مدارک موثق ی موجود باشد

با توجه به گذشت زمان هم در صورت عدم قبول اتهام از طرف شما اثبات نمیشود، مگر اینکه شهود و یا دلایل محکمی موجود باشد.

سلام.در بحث زنا ادله اثبات دعوی مهم است.بستگی به قاضی یا قضات دادگاه دارد.اما علم قاضی در این میان وجوددارد....

با سلام
احتمال اثبات زنا ممکن نیست مگر با اقرار خود شما.
نهایتا به رابطه نامشروع غیر زنا محکوم شوید و مجازات آن شلاق است.