شکایت از داور به جرم جعل سند چگونه است ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۰۱ #51179449

سلام . بنده یک موسسه داوری دارم . خواهان دادخواستی را با موضوع عدم پرداخت ثمن معامله به بنده تحویل دادند ، بنده یک ساعت بعد اول با دفترخانه ای که مدارک معامله در آن قرار داشت تماس گرفتم تا از وضعیت معامله اطلاع کسب کنم که متوجه شدم خوانده نیز در دفترخانه هستند . سردفتر گوشی را به خوانده دادند و بنده ایشان را دعوت کردم که راس ساعت خاصی تشریف بیارند دفتر برای رسیدگی . ایشان راس همان ساعت مقرر آمدند و با ارائه توضیحات و مدارکشان به بنده توضیح دادند مشکل معامله چیست . بنده کارت ملی خوانده را گرفته و قرارداد داوری را تنظیم نمودم کارت ملی را بهشان پس دادم . رای داوری را یک هفته بعد صادر کردم و ۲۰روز مهلت اعتراض گذاشتم ولی خوانده اعتراضی نکرد . پرونده را به دادگاه حقوقی ارجاع دادم و دادگاه اجرائیه صادر کرد و ۱۰روز مهلت اعتراض گذاشت ولی خوانده مجددا نیامد . امروز پرونده رفته برای اجرای حکم و خوانده با بنده تماس گرفته و میگه من نیومدم دفتر شما و امضای قرارداد داوری جعلی هست ! موقع امضای قرارداد دو شاهد در دفتر موسسه بود و شخصا کارت ملی ایشان را مشاهده نمودم ولی خوانده اصرار دارند که کارت ملی ایشان مفقود شده و اصلا دفتر موسسه نیامده اند در صورتیکه بجز شهودی که دارم خود خوانده چندین پیامک به بنده داده که اومده دفتر و حکم چرا به ضررش صادر شده . لطفا بفرمائید بنده جرمی انجام دادم یا اگر خوانده از بنده شکایت کنن میتونن برام دردسر درست کنن. ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ملاحظه کارت ملی خوانده توسط شما و امضای قرارداد داوری در مقابل شما
پس سونیت و عنصر مادی جهت تحقق بزه جعل منتفی است
به نظر می رسد که شکایت نتواند راه به جایی ببرد
در صورت شکایت ، از خدمات وکلای دادگستری برای دفاع و رفع اتهام از خود استفاده کنید