میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۷۲ #51159752

سلام خدمت وکلای عزیز
حدود ۶ ماه پیش داخل مغازه ای که کار میکردم سرقت میشه بعد از سرقت صاحب کارم از من شکایت میکنه که شاگرد مغازه ازم سرقت کرده منو سه روز بازداشت کردن و توی اداره آگاهی هم کلی کتک زدن بعد از سه روز من با قرار وثیقه آزاد شدم حالا بعد از گذشت شش ماه دزد ها پیدا شدن و من قرار منع تعقب خوردم صاحب کارم ادعا کرده بود که ۳ میلیارد از من دزدی کردن منم هم وکیلی گرفتم برلی پرونده اونم مبلغ----------بابت این پرونده از من گرفت زمان اتمام کار و بابت وثیقه هم من ۸ میلیون دادم یعنی کسی که وثیقه برام اورد گفت نفری ۴ میلیون میگیرم
توی این مدت هم من هیج جا نتونستم برم سرکار چون شهر کوچیکیه همه همدیگه میشناسن و همه به چشم یک درد به من نگاه میکنن و کار بهم نمیدن و ۶ ماه نتونستم کرایه خونه بدم و حدود ۱۵ میلیونم از اقساطم عقب افتاده
حالا میخوام ادعا شرافت یا حیثیت کنم میگن نمیتونی پرسیدم چرا گفتن هر کسی میتونه برعلیه یک شخص دیگه در دادگاه شکایت کنه و اگه دزدی شده باشه از مغازه شما نمیتونید شکایت کنید و اگه شکایت کنی هم الکیه
خوب الان تکلیف آبرو من چی میشه زنم بخاطر این موضوع درخواست طلاق داده توی خیابون که میرم همه یه جوری نگاهمم میکنن یا متلک بهم میگن که کلی خجالت میکشم الان تکلیف آبرو رفته من چی میشه اسلام که میگن اینه آیا و این هزینه های که من کردم چی میشه
الان من برم بگم فلانی دزدی کرده از من طرف بگیرن سه روز بازداشت باشه کلی کتک بخوره آخرشم مشخص بشه که بیگناهه ولی توی جامعه ابرو براش نمونده و بره شکایت کنه بگن نمیتونی و شکایتت الکیه پس تکلیف آبرو رفته این شخص چیه میشه
از وکلای عزیز درخواست دارم منو راهنمایی کنید بخدا هم زندگیم نابود شده هم دارو ندارم فروختم دادم برای وکیل و هم آلرو برام نمونده لطفن کمکم کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی افترا
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اتهام افترا می توانید شکایت کنید، لیکن باید سوء نیت طرف مقابل در طرح شکایت واهی علیه شما ثابت گردد

تحت عنوان افترا قابل شکایت است

سلام به جرم افترا شکایت و خسارات قابل مطالبه است موفق باشید موفق باشید

سلام میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید اما بازداشت شدن شما با دستور مقام قضایی بوده و حتما شبهاتی بر علیه شما وجود داشته که باید بررسی میشده و در نهایت تبرئه شده اید و حقی از شما ضایع نشده. در خصوص فرهنگ وجغرافیای منطقه شما کسی مسئول نیست و به نظر میرسد همسرتان دنبال بهانه ای برای طلاق بوده چرا که صرف یک اتهام منجر به برائت دلیل موجهی برای طلاق نیست، در هر حال شما دادخواست ارائه نمایید شاید بتوانید هزینه وکیل و بیکاری را پس بگیرید

با سلام و احترام

بله می توانید تحت تعنوان افترا شکایت نمایید.

درود.میتونید شکایت کیفری تحت عنوان افترا را مطرح کرده و در صورتی که رای به نفع شما صادر شدمطالبه خسارت کنید

باسلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه ایشان تحت عنوان افترا شکایت نمایید ودرصورت اثبات خسارات وارده هم با مطالبه قابل وصول است.