پسر بچه ای رو به قصد ترسوندن و شوخی به طرف دیوار پشت سرش هل دادم، اگر بچه میمرد من قاتل بودم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۴۱ #51067326

باسلام من مشکل وسواس فکری دارم چند روز پیش پسر بچه ای رو به قصد ترسوندن و شوخی به طرف دیوار پشت سرش هل دادم ( قصد کشتن و آسیب رساندن نداشتم ) چون انتظار نداشتم بمیره رد شدم کمی بیشتر که فاصله گرفتم فکر کردم نکنه بچه مرده باشه اگه فکر من واقعیت داشته باشه و بچه میمرد من قاتل بودم؟ اگر قتل اتفاق میوفتاد قتل عمد بوده یا غیر عمد؟؟ لطفا راهنمایی کنید زندگیم مختل شده

مشاوره حقوقی قتل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام شما نوعاکشنده است و قتل عمد محسوب میشود

سلام
در صورتیکه اثبات گردد سوءنیتی در این خصوص نداشته اید قتل غیرعمد خواهد بود

این‌ نوع از قتل نظر به کشنده نبودن فعل ارتکابی و عدم وجود قصد ننیجه در شما، از مصادیق شبه عمد(غیر عمد) می باشد، مجازات ان دیه و تعزیر است.
البته شرایط جسمی و سن ونحوه هل دادن و نیز مکانی که وی را هل داده اید موثر در نوع قتل است.

اقدام شما نوعا کشنده است قتل عمد است با روان پزشک مراجعه کنید