آیا برادرم بعد از فوت پدرم می تواند طلب ارث کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۲ #51027397

پدر من زمانی که زنده بود سهم الارث یکی از برادرم را تمام و کمال داده است و یک سندی را به امضا رسانده است که من ارث فرزندم را داده ام و دیگر حقی در ارثم نداره و برادرم هم اون سند را امضا کرده است آیا الان برادرم بعد از فوت پدرم می تواند طلب ارث کند؟ اگر می تونه تکلیف اون اموال گرفته چی میشه؟
و یکی اینکه دو تا از برادرم طلبی از پدرم در سال ۸۵ داشتند و بنا به دلایلی پدرم اون بدهی را نتوانست تسویه کند الان پدرم فوت کرده است و برادرام سندی در دست دارند الان می توانند اون طلب را از اموال فوت بگیرن؟
و اون مبلغ الان بر چه اساسی محاسبه می شود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما در پاسخ به پرسش اول اینکه بنابر قانون نمیتوان سهم‌الارث راقبل از فوت به ارث برد. پس چنین قراردادی معتبر نیست. و میتوان اموال را وارد در ترکه متوفی کرد. در پاسخ به پرسش دوم باید گفت بله برادران و هرشخصی که طلبی از متوفی دارد و قابل اثبات باشد میتواند از اموال متوفی دریافت کند.