برای طرح شکایت چه مبلغی را به عنوان هزینه دادرسی بپردازم که پلیس فتا پیگیر شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱,۴۶۸ #51014305

باسلام.
از بنده مبلغ ۱۲ میلیون در جهت خرید از کانال تلگرامی کلاهبرداری شد و هیچ کالایی ارسال نشد. بنده تمامی چت‌ها و رسیدهای پرداخت را دارم. کلاهبردار پیام های پیاپی بنده را می‌خواند اما با پیگیری کردن میخواهد مرا آرام نگه دارد. بنده الان باید برای طرح شکایت چه مبلغی را به عنوان هزینه دادرسی بپردازم که پلیس فتا پیگیر شود؟ و اینکه باید مطالبه وجه نمایم؟ ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان دعوی غیر مالی هزینه بسیار ناچیز است

همان هزینه شکایت معمولی دردفترقضایی

هزینه شکایت کیفری معادل دعاوی غیر مالی است و خیلی هزینه اندکی داره

درود و عرض ادب
اگر قصد شکایت کیفری را دارید نیازی به هزینه دادرسی نیست بلکه مبلغ کمی باید بابت شکواییه پرداخت کنید. اگر از جنبه حقوقی موضوع اقدام کنید دو نیم درصد خواسته را باید هزینه دادرسی پرداخت کنید.

باید دادخواست الزام به تحویل کالا طرح کنید هزینه دادرسی ۲٫۵۰ درصد ۱۲, میلیون. میشود

باسلام
میزان هزینه دادرسی در شکایت کیفری با مبلغ مورد موضوع پرونده ارتباطی ندارد و هزینه زیادی لازم پرداخت نیست

باسلام کاربر عزیز چون شکواییه‌ کیفری ارجاع می‌دهید نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نیست.