آیا الزامی برای ثبت محضری قرارداد پیش خرید آپارتمان هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۷ #50958573

سلام.

قولنامه به تنهایی کفایت میکنه یا خیر؟؟ کلا چه مزتی داره که قولنامه رو ثبت محضری کنیم؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای فروش یا خرید پیش فروش آپارتمان الزام قانونی وجود داره که باید در دفاتر ثبت اسناد نوشته باشد.

بله طبق قانون اخیر التصویب پیش فروش آپارتمان باید در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود در غیر این صورت جرم است

با سلام درصورتیکه قرارداد پیش فروش آپارتمان وفق قانون نسبت سهم خریدار در دفتر اسناد رسمی ثبت نگردد فروشنده مرتکب جرم شده است .

طبق ماده ۲۴ قانون پیش‌‌فروش ساختمان، مشاوران املاک باید پس از انجام مذاکرات مقدماتی، طرفین را برای تنظیم سند رسمی قرارداد پیش‌‌فروش ساختمان به یکی از دفاتر اسناد رسمی معرفی کنند.
از مزایای تنظیم سند رسمی بعنوان مثال اگر خریدار به تعهداتش عمل نکرد، به جای آنکه پیش فروشنده ماه‌‌ها در راهروهای دادگاه‌‌ها به دنبال احقاق حق خود باشد از طریق دفترخانه تقاضای صدور اجرائیه می‌‌کند و با اجرای ثبت همه حقوقی که با عقد قرارداد به او تعلق گرفته را مطالبه می‌‌کند.

پیش فروشی که بصورت عادی واقع شود جرم است

در صورت عدم ثبت ضمانت جرای کیفری دارد اما سند عادی منعقد شده معتبر است.

با سلام
قرارداد پیش فروش باید ثبت شود در غیر اینصورت جرم است