میتوان طرح دعوی ابطال قرارداد و درخواست مطالبه وجه را همزمان انجام داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۵ #50935214

یک ماشین کامیونت اقساطی سال ۸۶ از لیزینگ خریدم و در حین اینکه قسط میدادم ان را فروختم اما سند در لیزینگ بنام بنده در رهن است تا اتمام اقساط،خریدار قسطها را پرداخت نکرد و با ماشین تصادف کرد و لیزینگ بدلیل عدم پرداخت اقساط ماشین تصادفی را توقیف کرد.حالا لیزینگ من را به عنوان صاحب ماشین میشناسد و از من طلب مابقی اقساط را دارد. من از خریدار ماشینم ۱۰میلیون چک بتاریخ سال ۸۷ دارم که همان سال برگشت خورده و مبلغ ۱۵میلیون سفته، قراردادی که با خریدار بستم شرط فسق معالمه ندارد، ایا من با این تفاسیر میتوانم معامله را فسق کنم و با پرداخت بدهی به لیزینگ ماشینم را بیاورم؟ یا درخاست ابطال قرارداد میتوانم بکنم؟ خریدار هیچکدام از اقساط را پرداخت نکرده و فقط مبلغ ۱۰میلیون بابت خرید ماشین بمن پرداخت کرده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان ابطال و یا فسخ وجود ندارد

امکان ابطال قرارداد وجود ندارد.

خیر امکان ابطال و فسخ قرارداد را ندارید وپس از پرداخت اقساط دادخوتست مطالبه وجه دهید

با درود امکان ابطال قرارداد نمی‌باشد

درود
خیر نمی توانید فسخ یا ابطال کنید اما می توانید پس از پرداخت اقساط از خریدار مطالبه کنید.

با توجه به مطالبی که گفتید باید اقساط را به شرکت پرداخت کنید و نسبت به خریدار دادخواست مطالبه دهید و حق فسخ ندارید

سلام

اگر در قرارداد شرطی مبنی بر عدم پرداخت اقساط که باعث فسخ می شود آمده باشد میتوانید دادخواست فسخ مطرح نمایید اما اگر شرط فسخ در قرارداد نیامده شما باید اقساط ماشین را به لیزینگ پرداخت کنید و بعد مطالبه نمایید