۶ ماه در مغازه ای کار می کردم ولی بابت حق و حقوقم چیزی دریافت نکردم چه طور می توانم برای گرفتن حقم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۸ #50925346

با سلام من ۲ سال پیش ۶ ماه شبانه روزی توی مغازه سوپر مارکتی کار کردم که از ساعت ۷ صبح مغازه باز میکردم تا ساعت ۲ یا ۳ نصف شب چون وقت کم بود و خود صاحب کار گفت شب همونجا میخوابیدم که صبح زود مغازه باز کنم تو این مدت پولی از ایشون نگرفتم تا روزی که مغازه تعطیل کرد با هزار خواهش و التماس ۵۰۰ تومن کارت به کارت کرد و قرار شد بشینیم حساب کتاب کنیم چون از اشنا هاهم بود شکایتی نکردم چند روز پیش طلب پولم کردم بهم پول نمیدهد تو این مدت نه بیمه بودم نه پولی بهم داد جز ۵۰۰ که واریز کردن قرار داد هم نداشتیم ولی تمام اون محله تو این مدت من شناختن و شاهد زیادی هستن که من اونجا شبانه روزی بودم خواهش میکنم راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اداره کار محل کارگاه طرح دعوی کرده برای اثبات رابطه کار به همان فیش واریزی و بازرسی کار استناد کنید وکلیه حقوق خود اعم از حقوق ثابت اضافه کار مزایا وبن مسکن و خواربار را مطالبه کنید
اابتع در خصوص ساعات کار صرفا روزانه ۱۲ ساعت جمع ساعات کار عادی و اضافه کار پذیرفته است. بیش از ۱۲ ساعت غیر قانونی است و در اداره کار رسیدگی نمی شود

با توجه به اینکه 2 سال پیش بوده زمان شکایت از کارفرما یک ما ه است مدت ان گذشته است نمی توانید اما بابت طلب الباقی می توانید دادخواست بدهید با توجه به پولی که برای شما واریز شده وشاهد دارید

با درود فراوان
به اداره کار مربوطه مراجعه و از کارفرما برای دریافت حق و حقوق شکایت نمایید .

با سلام نظر همکار محترم پاکمزد کاملا درسته.

دوست عزیز شما میتوانید از برای تمام حق وحقوق ومزایای قانونی مندرج در قانون کار به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه وشکایت کنید وحق وحقوقتونو بگیرید