نحوه برخورد دادگاه با کفیلی که بانک تمام چیزش را از او گرفته و حسابش را مسدود و ممنوع الخروجش هم کرده باشد، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۵ #50856456

با سلام
در صورتی که کفیل محکومی کیفری؛ بعد از ضمانت کیفری آن شخص؛ بخاطر یک ضمانت بانکی دیگر؛ جدا از آن موضوع کیفری و برای شخص دیگری ( البته قبل از محکومیت متهم کیفری) باعث شده باشد که بانک تمامی حساب هایش را بخاطر این ضمانت بانکی مسدود و جوازش ( همان جواز که با آن ضمانت برای متهم کیفری را کرده بود ) را باطل و بانک او را ممنوع الخروج هم کرده باشند و دیگر هیچ مال و درآمد دولتی و شخصی هم نداشته باشد ( هم جوازش باطل و همچنین پول حق الوکاله شخص کیفری را دیگر ندارد)
(سوال)
در این صورت در مورد (ضمانت کیفری)؛ برای همچین کفیلی در صورتی که شخص محکوم علیه کیفری خود را پس از محکومیت تحویل ندهد* تکلیف این ضامن با این شرایط که دیگر چیزی ( از قبیل جواز و حق الکفاله و...) هم ندارد چه میشود و دادگاه با همچین کفیلی چگونه برخورد میکند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با اثبات موضوع مسولیت از ایشان سلب می شود و دادگاه در صورت حضور متهم کفیل دیگری از ایشان می خواهد و در صورت عدم حضور رسیدگی به پرونده بدون ترتیب اثر به کفالت کفیل قبیل ادامه پیدا خواهد کرد

با سلام
وقتی کفیل مفلس شده است هیچ اقدامی علیه او متصور نیست.
چون مسئولیت او فقط در حد پرداخت وجه قرار است که در حال حاضر مالی هم ندارد در نتیجه المفلس فی امان الله.

سلام مستند به بند ت ماده۲۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری کفیل می تواند به دستور دادستان در خصوص ضبط وجه الکفاله اعتراض نماید و معسر شدن خود را طی لایحه اعتراضیه به دادگاه اعلام نماید تا موضوع رسیدگی شود