آیا نظر کارشناسی مبنی بر مقصر بودن اینجانب صحیح است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۹ #50845125

من سمت راست جاده در شانه راه توقف کردم و با رعایت احتیاط اقدام به گردش به چپ کردم و پارک در سمت چپ جاده نمودم که در میانه گردش منجر به تصادف شد و اتومبیلی که با من برخورد کرد با توجه به منطقه مسکونی و محدویت سرعت حدودا ۱۰۰ الی ۱۲۰ کیلومتر سرعت داشت و حدودا ۷۰ متر خط ترمز و سپس با کامیون من برخورد کرد، نظریه کارشناس من را صد در صد مقصر نموده و به احتمال ۹۰ درصد راننده آسیب دیده فاقد گواهینامه رانندگی میباشد.
میخواستم بدونم آیا نظریه کارشناس درست بوده؟
یا اینکه اعتراض کنیم تغییر میکنه شرایط؟
ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظریه کارشناسی درست است .

این‌که نظرکارشناس درست هست یا نه ، درتخصص کارشناس هست نه وکیل ، شما میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

بنظر نظر کارشناس صحیح بوده و در صورت اعتراض تغییر ی نخواهد کرد

با سلام
مطابق قانون نظر اولیه افسران کارشناس تصادفات راهنمایی و رانندگی در حکم نظر کارشناسان رسمی است؛ اما این امر به معنای غیر قابل اعتراض بودن آن نظریه نخواهد بود. بنابراین نظر مامورین راهنمایی و رانندگی در مورد اعلام مقصر قابل اعتراض خواهد است.
چنانچه به نظر قاضی رسیدگی‌کننده، نظر کارشناسی، مبهم و یا ناقص باشد، موضوع برای رفع نقص به همان کارشناس و یا کارشناس دیگر ارجاع می‌ شود و در صورت مغایرت نظر کارشناس با اوضاع و احوال مسلم قضیه و یا اعتراض موجه و مدلل اصحاب دعوی، موضوع به هیات کارشناسی ارجاع خواهد شد. درصورتیکه که شخصی به نظریه کاردان فنی اعتراض دارد نسبت به نظریه کاردان فنی اعتراض نموده بادستوردادگاه موضوع به هیئت کارشناسی ارجاع وپش بازسازی صحنه معاینه محل اقدام به ایراد نظریه جدید مینمایند چنانچه نظریه هیئت کارشناسی نیز متناسب باحادثه ببوده با اعتراض نسبت به نظریه هیئت .موضوع به هیئت عالی کارشناسان که متشکل از پنج نفر یاهفت کارشناس .میباشد ارجاع میشود
باتشکر دربر

سلام نظر کارشناس صحیح است . عامل بروز تصادف قطع مسیر توسط شما بوده .

سلام
نداشتن گواهینامه یا تخلف سرعت دلیل بر مقصر بودن حادثه نیست.
با توجه به تعریف شما و اینکه شما در حال گردش بودید و راننده کامیون مسیر مستقیم را طی می نموده، نظر کارشناس صحیح به نظر میرسد.