آیا مطالبه طلب از طریق مکاتبه رسمی که دبیرخانه شرکت کارفرما مهر و امضاء نموده و مطالبه قابل اثبات است می تواند ملاک تاخیر تادیه باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۷ #50793968

برای انجام تعهد کارفرما به کرات رسما" مکاتبه شده و دبیرخانه کارفرما نیز نامه ها را مهر و امضاء نموده آیا ارزش حقوقی این مکاتبات از نظر تاخیر تادیه در حد اظهارنامه است؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ثبت نامه بله قابل اثبات برای خسارت تاخیر تادیه خواهد بود

درود
بله قابل مطالبه است

سلام و ارادت
بله اعتبار دارد ولیکن بستگی به شرح محتوا هم دارد .

بله اگر ارسال نامه ودریافت آن اثبات شود

درود بر شما، عنایت داشته باشید که اگر رسما اتفاق افتاده باشد، بله ارزش آن برابر اظهارنامه و یک مطالبه رسمی خواهد بود.

اصل مطالبه طلب میباشد و به هر طریقی شما مطالبه طلب را اثبات کنید میتوانید دریافت خسارت تاخیر را طالبه کنید

با سلام خسارت تاخیر در تادیه از زمان مطالبه رسمی طلب امکان پذیر است خواه با اظهارنامه باشد خواه با تقدیم دادخواست.