میتونم تو شهر خودم سفته رو اجرا بذارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #50753398

سلام.من از شخصی پولی میخام میگه چند ماه دیگه میدم ولی سفته از کسی دارم خودمم پشت نویسی میکنم که اگه ندادم ۲ برابر پولتو وصول کنی یه مورد اینکه این اقا سفته ها رو از یه بازاری تو اصفهان گرفته ولی تو محل پرداخت چیزی ننوشتن الان تو تهران میخاد خودش پشت نویسی کنه بده من و محل پرداخت رو بزنه تهران ولی نفر دومم ساکن اصفهانه....میخام بدونم اینجوری اگه کار به شکایت برسه و با توجه به اینکه ۲ نفر ساکن اصفهانن و نفر دوم محل پرداخت رو تهران میزنه من میتونم از تهران اقدام به شکایت کنم یا در اخر ارجاع میشه به اصفهان....ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ضامن ( احدی از خوانده ها ) ساکن تهران باشد یا محل پرداخت تهران تعیین شود میتوانید از تهران اقدام کنید

سلام همینکه یکی از خواندگان تهران باشد یا محل پرداخت تهران باشد میتوانید در دادگاه تهران اقامه دعوی کنید

با درود
بله میتوانید در تهران هم دادخواست خود را طرح نمایید. یکی از خواندگان تهران باشد و یا محل پرداخت تهران باشد کافی است.

در صورتی که دعوی دارای خواندگان متعدد بوده که در حوزه های قضایی متفاوتی اقامت دارند، خواهان می تواند به هر یک از دادگاه های حوزه یاد شده مراجعه کند.

دعاوی مطالبه طلب در دادگاه محل اقامت خواندگان برگزار میشود

با سلام
در صورت عدم تعیین محل پرداخت ، میتوانید در شهرخود نسبت به وصول مبلغ و مراجعه به مراجع قضایی اقدام نمایید

سلام. تعیین محل سفته از شرایط اصلی صدور سفته نیست و نفر دوم که در تهران پشت نویسی سفته رو انجام میدهد جزو ضامنان قرار میگیرد.در صورت عدم پرداخت در موعد مقرر میتونید از هر کدام از مسئولان نسبت به پرداخت وجه اقدام کنید