در جرم خیانت در امانت، قرار منع تعقیب صادر نموده است، برای اعتراض چه کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #50660685

من شاکی دو نفر هستم که دستگاه پلاتر ولمینت من را برده اند درست کنند و پس بیاورند ، آنها را فروخته اند و البته شاهد هم دارم حالا پس از اینکه دادگاه تجدید نظر اول رای ( چشم بسته ) قاضی اول را شکسته و گفته که باید بررسی شود از شهری که دستگاه در آنجا هست و پس از رد سلاحیت خود دادگاه و سپردن پرونده به شهر ی که دستگاه در آنجا فروخته شده و قاضی آنجا نیز پرونده را به دیوان عالی فرستاده تا سلاحیت بررسی پرونده را مشخص کند که دیوان عالی اعلام نموده باید پرونده در شهر شاکی بررسی گردد و پس از آمدن پرونده به شهر من قاضی بازپرسی من را خواست و آدرسهای متشاکیان را در اختیار قاضی گذاشته تا نیابت داده و مشکلاتمان حل شود البته با داشتن شهود و سریالهای دستگاه قاضی بازپرسی باز هم بدون اینکه متشکیان بتوانند از خودشان دفاع کنند و حتی احضارشان کند حکم را به ضرر بنده نوشته و قرار منع تعقیب را صادر نموده است و حال زمانی برای اعتراض اینجانب تعیین نموده است به نظرتان چه کاری انجام دهم .

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیانت در امانت به چه معناست؟
هنگامی که مالی از طرف مالک، متصرف قانونی یا ماذون از طرف مالک به شخصی سپرده می شود و اصطلاحا امانت داده می شود تا یا آن را پس بدهد و یا به مصرف معینی برساند ولی آن شخص مال مورد نظر را با سو نیت و به ضرر مالکین و یا متصرفین آن مال، تلف یا تصاحب یا استعمال و یا مفقود نماید، در امانت سپرده شرده خیانت کرده و آن شخص خائن در امانت محسوب می شود و مستحق مجازات قانونی است.
شما باید در فرض سوال اثبات کنید که:
مالی که به امین سپرده شده، قرار بر این بوده مسترد شود ویا به مصرف معینی برسد اما مسترد نشده و یا به مصرف معین نرسیده است
در مهلت مقرر به قرار صادره اعتراض و با شهود امین‌بودن تعمیرکار را اثبات کنید.
موفق باشید

با سلام
احتمالا قرار منع تعقیب، بجهت فقد ادله یا عدم کفایت دلایل بوده
حال ظرف مهلت ۱۰ روز پس از ابلاغ قرار، وقت اعتراض دارید.
در لایحه خود ، ضمن تاکید به کلیه مدارک و قرائن مثبته، سعی نمایید ادله بیشتری به پرونده تان بیافزایید.
از جمله استشهادیه و هر مدرک معتبر دیگری..
باید دلایل کافی برای اثبات ادعا و انتساب عمل به متهمین ، ارائه دهید.