برای اقدام برای سفته که طرف زده زیرش که بهم بدهکاره؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #50648823

سلام
من از کسی ۲۰میلیون سفته دارم که بهم بدهکاره اما الان که قرار پول منو بده زده زیرش میکه من بدهکار نیستم حتی ادرس خونشم عوض کرده که من پیداش نکنم. حالا این ادم میتونه اصلا عدها کنه که سفته ندادم یا قاضی اهمیتی به حرفاش نمیده و به سفته ی امضاه و اثرانگشت شده توجه میکنه؟؟
و اینکه ادرسشو عوض کرده میشه پیداش کرد حتی کارت ملی این شخصم دست منه

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است از طریق خدمات قضایی اقدام نمایید

از طریق دفترخدمات قضایی و با استفاده از کدملی ،ابتدا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و مهلتی عرفی برای پرداخت تعیین نمایید.