با این مدارک باز هم به جرم جعل محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۶ #50565814

بنده به جای صاحب حساب چک امضا کردم و در جریان بوده و مبلغ چک با فاکتور یکی صورت جلسه تحویل مصالح به شرکت دارم و شاهد هم دارم که با شرکت و شخصی که جنس فروخته آشنا بوده و به فروشنده گفته بود چکی بهشون بده مشکلی نیست صاحب چک تهران نبوده و شماره بارنامه که چک برام فرستاده دارم فقط نوشته اوراق ولی به نام خود صاحب حساب بار نامه و شاهد هم دارم که گفته بود امضا کن حالا به جرم خیانت در امانت شکایت کرده چک پاس نکرده برگشت خورده با این مدارک باز هم به جرم جعل محکوم میشم هیچ ضرری به صاحب حساب نزدم شخصی هم که معرف بوده با صاحب حساب دعواش شده و گفته میام دادگاه شهادت میدم مبلغ هم سه تا چک که مجموعه ۱۸۰ میلیون میشه

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله با ادله از جمله شهادت شهود باید ادعای خود را ثابت کنید.

با سلام
دلایل و مستندات شما باید بررسی شود. از شهادت شهود به عنوان ادله اثبات دعوی استفاده کنید.

می بایست ادعای شما اثبات گردد

با احترام بستگی به شرایط دارد لیکن بایستی ادعای خود را به اثبات برسانید...

باسلام بله راهکاروجودارد تحت شرایطی میتوانیداداعای خودتون رواثبات کنید