مگر رد مال در تحصیل مال نامشروع نیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۲۸ #50564844

بنده مغازه ی لوله فروشی دارم که متوجه شدم خانم حسابدار گاهی اوقات از دو سال پیش تا کنون اجناس مرا به زیر قیمت به مشتریان میفروخته و شماره کارت خود را میداده و سپس در کامپیوتر آن فاکتورها را باطل میکرده (خوشبختانه با باطل کردن پاک نمیشده)بنده شکایت خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع نمودم اکنون پرونده در دادیاری است و پاسخ استعلامات بانک امده و مشخص شده در پرینت وجوه با ذکر نام مشتریان و مبالغ واریزی قابل مشاهده میباشد میدانم که بعد از صدور کیفرخواست باید دادخواست استرداد مال امانی بدهم ولی از طرفی من تحصیل مال نامشروع را در شکایتم ذکر کرده ام مگر رد مال در تحصیل مال نامشروع نیست؟ باید چه کنم تا به حق خودم برسم؟ دادخواست حقوقی بدهم یا خیر واینکه تکلیف افت قیمت اجناس و ضرر بنده که قیمت اجناسم اکنون ۵ برابر شده چیست.؟بسیار از لطف حضرات متشکرم .

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت محکومیت به تحصیل مال از طریق نامشروع رد مال نیز باید انجام شود و چنانچه از این جرم خساراتی به شما وارد شده میتوانید در ضمن رسیدگی کیفری ویا با دادخواست حقوقی مستقل ضرر و زیان وارده را مطالبه نمایید.

سلام
اول باید اتهام انتسابی مشخص شود و در کیفرخواست ذکر شود. در جرم تحصیل مال از طریق نامشروع حکم به رد مال داده می شود ولی در جرم خیانت در امانت حکم به استرداد مال داده نمی شود و باید دادخواست ضرر و زیان مالی ارائه نمایید

درصورت اثبات به رد مال محکوم میشود شما باید دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم را در مرجع کیفری تقدیم نمایید.

سلام . برای رد مال نیازی به تنظیم دادخواست نیست اما برای ضرر و زیان باید دادخواست تقدیم کنید

خود دادگاه رای به رد مال می دهد شما باید ضمن شکایت دادخواست ضرر زیان ایام تحصیل مال را بدهید

بله حکم به رد مال داده خواهد شد مضاف بر آن می توانید دادخواست ضرر و زیان ناشی ازجرم را تقدیم دادگاه کنید

رد مال با توجه به مستندات در صورت اثبات داده خواهد شد نسبت به ضر زیان وارده هم میتوانید اقامه دعوا نماید