آیا گرفتن وکیل برای چنین مسئله ای غیر عادی نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #50494099

اینجانب کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم. به عنوان سر پرستار در یکی از بیمارستانهای تابعه دانشگاه کار میکنم. ۱۵ سال سابقه کار دارم. در دو سال اخیر با عوض شدن مدیر پرستاری بیمارستان خانم _______ رییس من شده است که موجبات ناراحتی روحی و روانی زیادی برای من شده است. از آنجا که نمی خواهم بیشتر با مشکلات و پیگیری و توضیح برای دردسرهایی ایجاد کرده توسط رییس ام درگیر شوم به فکر افتادم که مشکلات را با یک وکیل مطرح کنم و او مسایل را پیگیری کند. میخواستم بدانم ایا گرفتن وکیل برای چنین مسئله ای غیر عادی نیست؟ و اینکه آیا به نتیجه مثبتی میرسیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اقدامات رییس شما مصداق توهین و سایر جرایم نباشد بنظر بنده طرح شکایت بی فایده است هر چند بهتر است با وکیل بصورت حضوری یا تلفنی با شرح کل موضوع مشاوره ای داشته باشید

وکیل دادگستری با استفاده از ظرفیت ها‌ی قانون به شیوه ماهرانه دعوا را مطرح کند و این دعوای مطرح شده به شیوه تخصصی باعث خواهد شد دستگاه قضا با وجود مدارک و مستندات ادعای شاکی را بهتر درک کند. در مقابل مشتکی با استفاده از وکیل ادعای خود را در چارچوب قانون مطرح می‌سازد.

سلام
میخواستم بدانم ایا گرفتن وکیل برای چنین مسئله ای غیر عادی نیست؟بر اساس اصل ۳۵ قانون اساسی، طرفین دعوا در تمام دادگاه‌ها حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند
حال که تمایل دارید برای حل مشکل خود از خدمات یک وکیل کمک بگیرید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما تخصص وکیل را مورد توجه قرار دهید
و اینکه آیا به نتیجه مثبتی میرسیم؟ بله وکالت حرفه‌ای بسیار دقیق و پیچیده محسوب می‌شود
ماده ۶۵۶ قانون مدنی وکالت عقدی است که به موحب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود میگرداند ؛ پس مطابق تعریف فوق وکالت ، عقد است و مشمول ماده ۱۸۳ قانون مدنی می باشد

اساس وکالت اعتماد و امانت داری است ماده ۶۶۲ که می گوید : ( وکالت باید در امری داده شود که خود موکل بتواند آنرا بجا آورد ، وکیل هم باید کسی باشد که برای انجام امر اهلیت داشته باشد ) ؛ رعایت امانت و حال موکل توسط وکیل را بیان می کند