چرا باید بعد از طلاق قاضی دو بار زوجه را برای معاینه زمان ازاله بکارت بفرستد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #50491189

سلام و خسته نباشید
دو ماه بود عقد کرده بودیم در تاریخ بیست اردیبهشت ۹۷ که زوج گفت من نمیخوامت و طلاقتم نمیدم و مهریه هم نمیدم با وجود اینکه با من رابطه جنسی برقرار کرده بود و اولین تاریخ رابطه اول، هفته اول بعد از عقد بود، تامین خواسته مهریه دادم رفت شکایت کیفری کرد، که با من رابطه جنسی نداشته و باکره هم نیست، رای منع تعقیب صادر شد با متن اینکه : دلیل موجهی زوج برای فسخ نکاح و عدم باکرگی ارائه نکرده است، سه ماه بعد از صدور حکم چون حق طلاق داشتم در اردیبهشت ۹۸ طلاق گرفتم، ماه بعدش رفت دوباره شکایت فسخ نکاح در دادگاه خانواده کرد، رای های دادگاه کیفری را جلوی قاضی گذاشتم که از من قبلا شکایت کرده ولی قاضی توجه نکرد، یک ماه بعد از طلاق منو به معاینه پزشکی قانونی فرستاد رفتم و گفتن که پرده از نوع حلقوی ارتجاعی است لذا زمان تعیین ازاله بکارت مقدور نیست، جلسه تشکیل شده و دوباره زوج اومده میگه به معاینه اعتراض دارم و قاضی بدون اینکه به رای های دادگاه کیفری توجه کنه و دلیل موجهی از سوی زوج برای ادعاش ارائه بشه، اعتراضشو قبول کرده، میگه برو پزشکی قانونی هیات سه نفره معاینه بشی.
من دیگه واقعا خسته ‌‌شدم چطور میتونم پیگیری کنم؟
اگه کار این قاضی اشتباهه اعتراضی چیزی بکنم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای دادگاه کیفری درصورتی که موثر بر دادگاه حقوقی باشد دادگاه حقوقی باید تبعیت کند بنظرم شما وکیل داشته باشید بهتر کارت پیش میره

با سلام. در اینکه همسرتون حق اعتراض داشته باشند حکم قانونیست و قاضی محترم می بایست به اعتراض ایشون ترتیب اثر دهد. منتها شما می توانید به جهت جلوگیری از ایذای شما چنانچه دلیل محکم و متقنی برای ادعای خود نداشته باشد از ارجاع به کمیسیون و اعتراض ایشان جلوگیری کنید.