در طلاق از طرف زوجه؛ درصورت متوجه شدن پزشک قانونی آیا در گواهی مینویسند که دچار خراش شده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۶ #50482887

اگر بکارت دچار خراش شده باشد و این و فقط متخصص تشخیص بده. هنگام مراجعه به پزشک قانونی هم متوجه میشن؟ آیا گواهی بکارت میدن؟ درصورت متوجه شدن آیا در گواهی مینویسن که دچار خراش شده یا فقط میگن باکره نیست؟ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله قابل تشخیص می باشد و در نظریه پزشکی قانونی درج می شود

بله موضوع از سوی پزشکی قانونی قابل تشخیص خواهد بود و در صورتی که باکره باشید به این مورد نیز اشاره می شود

بله در گواهی پزشکی قانونی خراشیدگی هم نوشته میشود

با سلام
در استعلام از پزشکی قانونی توضیحات کامل اخذ می گردد و خراشیدگی و ساییدگی از مصادیق عدم بکارت می باشد که توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد .

اگر بکارت دچار خراش شده باشد ، پس از اخذ نامه از دادکاه ، هنگام مراجعه به پزشک قانونی ، قطعا متوجه میشن .
گواهی بکارت نمیدن ، چون باکره نیستید .
پزشکی قانونی درپاسخ به مقام قضایی ، توصبحات کامل را اعلام میکند

با سلام
امانی موارد قابل تشخیص و قید در گواهی پزشکی قانونی خواهد بود

با درود
تا آنجایی که حقیر اطلاع دارد، صرفا باکره بودن یا نبودن را عنوان می‌دارند.