قوانین ترک کار چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۱ #50307999

سلام
من یکسال و نیم در یک مجتمع در حال ساخت مشغول کارم و از ابتدای کار هم بیمه شدم الان شغل بهتری پیدا کردم و میخوام محل کار قبلیمو ترک کنم قوانین ترک کار چیه و چه حقوقی به من تعلق میگیره؟ عیدی سنوات رو هم محاسبه میکنن؟ حالا باید چه کار کنم؟ استعفا نامه بنویسم؟ یعنی چکار کنم که عیدی و سنوات رو هم بهم بدن یا اصلا بعداز استعفا عیدی و سنوات به من تعلق میگیره؟ باتشکر.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قرارداد فی ما بین شما و کارفرما عمل خواهد شد و می توانید یک ماه قبل استعفای خود را به کارفرما ارایه کنید در صورتی که موافقت کرد ایرادی نیست

سلام طبق قرارداد و تعهدات فی‌مابین شما و کارفرما اقدام میشه ، حقوق قانونی کارگری شما پابرجاست اما ممکنه توی قرارداد شرایطی برای ترک کار شما لحاظ شده باشه

بستگی ب مفاد قرارداد کاری شما داره ک این حق رو ب کارکنان بده یا نه ولی دراین موارد معمولا استعفای شما از کار باید با موافقت کارفرما صورت بگیره

سلام
باید دو تا چهار هفته قبل موضوع را اعلام کنید.
یک نامه رسمی برای استعفای خود بنویسید

سلام و درود، اتمام رابطه ی کاری با‌ توجه به قرارداد فی مابین می باشد، در قرارداد مدت معین یا کار معین با پایان زمان یا کار مقرر تمام شده و البته در صورت استعفا بایست با موافقت کارفرما باشد؛ آرزوی بهروزی.