گرفتن دیه تصادفی که یک سال از آن گذشته امکان پذیر است ؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱,۳۰۳ #5

سلام
ببخشید من دقیقا یکسال پیش تصادف کردم که یک روز بستریم کردن و بعد پزشکا تشخیص دادن که مشکلی ندارم بعد من طبق این تشخیص رفتم رضایت دادم بعد ۸ماه فهمیدم که دو تا از مهره های کمرم شکسته و دیسکم هم بیرون زده که سر این قضیه من معافی هم گرفتم حالا می تونم شکایت کنم دیه بگیرم ؟ ماشین هم تاکسی خطی بین شهری بوده تو رو خدا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تشخیص پزشکی قانونی و اثبات موضوع امکان اقدام دارید
پیروز و موفق باشید

سلام
در صورت تشخیص پزشکی قانونی و اثبات موضوع امکان اقدام دارید

سلام بعد از تشخیص پزشکی قانونی و اثبات بله امکان پذیر است

در صورت اثبات و تشخیص پزشکی قانونی بله

با سلام
در صورت اثبات و ارائه مدارک پزشکی به دلیل آسیب های مربوط به آن حادثه که بعدا رخ داده مجددا اقدام به پیگیری نمایید

درصورت اثبات ادعا وداشتن مدارک مستندپزشکی وشهادت شهود قابل پیگیری می باشد

در صورت اثبات و ارائه مدارک پزشکی به دلیل آسیب های مربوط به آن حادثه که بعدا رخ داده مجددا اقدام به پیگیری نمایید