مستاجر اجاره پرداخت نمیکند، چگونه حکم تخلیه اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۹۹ #49921384

سلام وقت عالی بخیر
مستاجر ۲ ماه است، اجاره پرداخت نکرده و اظهار میکنه دیگه اجاره نمیده، با توجه به اینکه اجاره نامه در بنگاه تنظیم شده و یک شاهد زیر قولنامه امضا کرده.
سریعترین راه گرفتن حکم تخلیه چیست؟
آیا گرفتن وکیل میتواند دریافت حکم تخلیه فوری را تضمین کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تخلیه اگر در قرارداد شرطی باشد که در صورت نپرداختن اجاره موجر حق فسخ دارد ، میتواند درخواست فسخ و تخلیه مطرح کنید ، والا بایستی دادخواست مطالبه اجاره معوقه را مطرح نمایید .

با سلام و احترام
دادخواست با عنوان مطالبه اجور معوقه علیه ایشان مطرح نمایید در صورتی که حق فسخی برای شما در صورت عدم پرداخت اجاره بها پیش بینی نشده باشد نمی توانید قرارداد را فسخ و تقاضای حکم تخلیه نمایید

سریعترین راه گرفتن حکم تخلیه ، بعد از گذشت حداقل سه ماه از عدم پرداخت اجاره بها مراجعه به شورای حل اختلاف است
گرفتن وکیل نمیتواند دریافت حکم تخلیه فوری را تضمین کند، هرچند در روند رسیدگی تسریع ایجاد می شود

سلام باید مطالبه اجراه بها مطرح کنید . در خصوص تخلیه اگر در قرارداد شرطی باشد که در صورت نپرداختن اجاره موجر حق فسخ دارد ، میتواند درخواست فسخ و تخلیه مطرح کنید در غیر این صورت باید تا پایان مدت قرارداد صبر کنید .