آیا به عدم صلاحیت این شورا میتوانم اقدام نمایم قبل از زمان رسیدگی یا زمان رسیدگی؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۷۹ #49919796

سلام. با همسرم بیش از دو سال اختلاف داریم و پرونده تمکین به نفع من رای صادر شد و دادخواست طلاق زوجه هم رد شد. در سال جدید اظهارنامه بابت نفقه حال فرزندمون داد که بنده مبلغ ۲۰۰ هزار به شماره اعلامیش دادم. الان یک دادخواست داده که مطالبه نفقه فرزند با مقدار ۶۰۰ ازار و نفقه معوق خودش رو از اول فرودین امسال داده! جسارتا سوال بنده اینه:
۱- از آنجایی که دادخواست نفقه فرزند در محل سکونت اینجانب نیست آیا به عدم صلاحیت این شورا میتوانم اقدام نمایم قبل از زمان رسیدگی یا زمان رسیدگی؟
۲- تمکین به نفع بنده صادر شده جرا دادخواست نفقه معوقه خود اونم از اول فرودین امسال داده؟
۳- علتی داره دو تا خواسته رو تو یک دادخواست داده؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه می تواند در محل اقامت خودش طرح دعوا کند

بادرودوسلام زوجه می توانددرمحل سکونت خوداقامه دعوی نماید.

سلام و درود، دادگاه صالح برای طرح دعوی خانواده،مهریه،نفقه، طلاق و تمکین، محل اقامت زوجه بوده

باسلام زوجه در دادگاه محل سکونت خودشان میتواتد دادخواست بدهد ونفقه معوقه اگر به ایشان نپرداختید وناشزه نبودند قابل مطالبه است.

سلام زوجه تا زمان زوجیت می تواند در محل اقامت خود طرح دعوا نماید

با درود زوجه می‌تواند در محل سکونت خویش طرح دعوا نماید

با احترام زوجه میتواند در محل اقامت خود طرح دعوی کند.