آیا خریدار میتواند بعد دوسال ادعای خرابی کولر را کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۵ #49915402

سلام

من سال ۹۶ یک کولر گازی به یک نفر فروختم البته کولر گازی گارانتی داشته،حالا بعد دو سال مشتری رفته اتحادیه شکایت کردن که کولر از روز اول سالم نبوده و معیوبه.

آیا همچین حقی دارن؟

چون منطقی ترین حالت این بود که توی این دو سال به من بگن که نگفتن و حالا از کجا بدونم که جنس رو دستکاری نکردن و اصلا حقی بعد دو سال دارن؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا همچین حقی دارن؟

چون منطقی ترین حالت این بود که توی این دو سال به من بگن که نگفتن و حالا از کجا بدونم که جنس رو دستکاری نکردن و اصلا حقی بعد دو سال دارن؟

خیر بعد از گذشت این همه مدت ادعای ایشان به جایی نمی رسد

همچین حقی ندارد . بعداز مدت دوسال ادعای معیوب بودن معنا ندارد

سلام ادعای معیوب بودن بعد از دو سال مسموع نیست . مگر این که کارتن کولر را تازه باز کرده باشد و در اولین اتصال به برق متوجه عیو و ایراد ان شود و فورا به شما اعلام کرده باشد .

با گذشت دو سال از معامله ادعای ایشان قابلیت استماع ندارد

با سلام
چنانچه ایشان ثابت نمایند که عیب در حین معامله وجود داشته و ایشان از وجود آن اطلاعی نداشته شما در مقابل وی مسئولیت مدنی خواهید داشت و ملزم به جبران خسارات احتمالی وارده خواهید شد .

این ادعا بعد از این مدت و اتمام گارانتی مسموع نیست