آیا در صورت عدم مراجعه شاکی شکایت به خودی خود باطل می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #49914710

با سلام
در تاریخ ۹۸/۰۴/۲۶ شکایتی بابت ضرب و جرح از طرف همسرم از بنده شد که من محکوم به پرداخت دیه شدم الان بعد از گذشت چندین ماه شاکی نه رضایت می دهد نه به دادسرا برای دادن شماره حساب برای دریافت دیه مراجعه می کند تکلیف چیست؟
ایشان همیشه حق به جریان انداختن پرونده را دارند؟
اگر شاکی رضایت ندهد این پرونده برای من سابقه محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا تا زمانیکه شاکی اقدام به اجرای حکم ننماید برای شما مشکلی پیش نخواهد امد
ضمنا در صورت تمایل میتوانید مبلغ دیه را به صندوق دادگستری واریز و اخذ رسید نمایید
سوما اگر رضایت دهند پرونده مختومه و شما دیه ای پرداخت نخواهید کرد

شما میتونید به اجرای احکام مراجعه کنید و مبلغ را پرداخت کنید ،
تا زمانی که شاکی رضایت نده مختومه نمیشه

به مهر
شما می توانید راسا اعلام آمادگی برای اجرای حکم کنید
مرور زمان در جرم شما وجود ندارد
اگر اعلام آمادگی در پرداخت نکنید هر زمان که ایشان درخواست کنند بایذ به قیمت روز پرداخت را انجام دهید.

سلام، می‌توانید دیه را به سپرده دادگستری پرداخت نمایید

از طریق اجرای احکام میتوانید مبلغ دیه را پرداخت نمایید

سلام
در صورت رضایت شاکی پرونده مختومه خواهد شد