شکایت از شرکت چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۹ #49858639

سال گذشته در طرح پیش فروش کوییک r ---------------------------شرکت کردم و نصف قیمت ان زمان خودرو را پرداخت کردم که ان زمان ۶۸ میلیون بود حالا در کمتر یکسال قیمت کارخانه را به ۱۴۰ تومن رسانده اند و طبق قرارداد باید به قیمت روز باقی مانده پول ماشین رو حساب کنم لطفا راهنمایی کنید که این کلاه برداری---------- رو چطور میتونم پیگیری کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در قرارداد ذکر شده است که قیمت الباقی بر اساس قیمت روز محاسبه میگردد تخلفی صورت نگرفته است

سلام
قرار داد بر اساس توافق طرفین صورت گرفته و شما با علم به این موضوع قرارداد را امضا نمودید لذا وصف کلاهبرداری منتفی است .

هرچند غیر منصفانه به نظر میرسد اما با توجه به قرارداد، نه تنها این عمل کلاهبرداری نیست بلکه شما به عنوان طرف قرارداد ملزم به رعایت مفاد آن هستید

سلام و درود
همانطور که در سوال به آن اشاره نمودید، محاسبه قیمت به روز در قرار داد شما ذکر شده و باتوجه به این، کلاهبرداری نبوده و اقدام قضایی نمی‌توان کرد
* درصورت ذکر قیمت قطعی و تفاوت میتوان اقدام کرد در غیراینصورت خیر
موفق و موید باشید

سلام
معمولا شرکتهای خودرویی این موارد رو قید و از مشتریان امضا و اثرانگشت میگیرند. پس در صورتی که امضا نموده آید به قیمت روز باید بپردازید

با سلام
این جریان که شما توصیف کردید مشمول کلاهبرداری نیست

درود بر شما، در این طرح های ثبت‌نامی معمولا قید می‌شود که زمان تحویل قیمت به روز محاسبه خواهد شد، لذا این اقدام شرکت ها مشمول کلاهبرداری نیست، چنانچه در قرارداد به این نکته اشاره نشده یا قیمت قطعی اعلام شده باشد، میتوانید از طریق وزارت صمت(صنعت، معدن و تجارت) اقدام به شکایت نمایید.