دارندگان کارتهای معافیت پزشکی میتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲,۸۸۲ #49790364

سلام.من کارت معافیت پزشکی دارم و اداره کار من رو به دفتر پیشخوان جهت تکمیل فرم و مدارک جهت برخورداری از بیمه بیکاری فرستاد ایا سازمان تامین اجتماعی بدلیل داشتن کارت معافیت پزشکی بنده با بیمه بیکاریم موافقت میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی بیمه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، مانعی جهت دریافت وجود ندارد.

با درود و احترام
دوست عزیز چناچه در طول انجام خدمت دچار حادثه و یا بیماری گردید و نهایتآ کارت معافیت دریافت نموده باشید بیمه بیکاری به شما تعلق خواهد گرفت در غیر اینصورت به دلیل اینکه هیچگونه رابطه کارگری و کارفرمایی شکل نگرفته است و حق بیمه ای نیز برای شما پرداخت نشده است فلذا هیچگونه تعهد و مسئولیتی را برای سازمان تامین اجتماعی ایجاد نمی‌کند.

دو موضوع ارتباطی ب هم ندارد و اصولا اگر مانع دیگری نباشد صرف کارت معافیت پزشکی موجب عدم استحقاق برای بیمه بیکاری نخواهد بود

بیمه بیکاری تعلق میگیره

سلام
بله بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد

با سلام شما قرار بود برابر قانون خدمت سربازی را انجام دهید حال بهر دلیلی بخاطر وضعیت جسمی یا روحی از خدمت معاف شده اید این معافیت از خدمت هیچ ربطی به گرفتن بیمه بیکاری ندارد. بیمه بیکاری به کسانی تعلق می گیرد که مدتی در جایی کار کرده و حق بیمه پرداخت کرده باشند و تحت شرایط سازمان تامین اجتماعی مستحق دریافت بیمه بیکاری بشوند اساسا صرف بیکار شدن یک فرد موجب تعلق مستمری بیمه بیکاری نمی شود.

سلام
با فرض سوال که شما مشغول به کار بوده و بیمه پرداخت میشده و اکنون از اکنون تعدیل شدید بله تعلق می‌گیرد