خواهان چند روز مهلت داره اعتراض بزنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #49574841

سلام ، شورای حل اختلاف با توجه درخواست خواهان در تاریخ ۴ مردادماه ۹۹ قرار عدم استماع دعوا صادر کرده ، می خواستم بدونم خواهان چند روز مهلت داره اعتراض بزنه و در صورت عدم اعتراض ایشون، پرونده کی و به چه صورت بسته می شود . لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بیست روز

از تاریخ ابلاغ بیست روز قابل اعتراض هست در صورت عدم اعتراض پرونده مختومه میشه و خواهان مگر دوباره در همان مورد طرح دعوای مجدد کند

باسلام قرار عدم استماع دعوا ۲۰ روز فرصت دارد در صورت عدم اعتراض رای قطعی خواهد شد و پرونده وارد مرحله اجرایی خواهد شد باتشکر

سلام
بیست مهلت تجدید نظر خواهی میباشد