قصد تقسیم حق ما را ندارد، آیا میتوانیم از برادرمان شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #49556699

با سلام و عرض تشکر از زحمات شما
یک کارخانه که از پدرم به ارث رسیده بود توسط برادرم فروخته شده و میخواهد به بهانه‌ی اینکه کفالت ما را به عهده دارد سهم ۳ خواهر و یک برادر را به جیب خود ببرد و قصد تقسیم حق ما را ندارد، آیا میتوانیم از برادرمان شکایت کنیم؟ چگونه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست حصر وراثت نمایید

سلام
اگر فروش از جانب شما مورد تایید باشد میتوانید مطالبه سهم ارث خود را از وجه حاصل از فروش کارخانه بنمایید

سلام میتوانید در صورت دارا بودن شرایط اقامه دعوی علیه برادرتون دعوی تقسیم ترکه مطرح نمایید.

با سلام بعد از اخذ گواهی حصر وراثت شما میتوانید دادخواست تقسیم ماترک را بدهید ضمن اینکه بدون اجازه ورثه اگر ملک مورثی تصرف یا فروش رود جرم کلاهبرداری است بعد از فوت پدر حضانت با مادر است و میتواند قیم فرزندان گردد تا رسیدن به سن بلوغ وقیم می تواند تا رسیدن به سن بلوغ در مورد امور مال فرزندان با رعایت مصلحت تصمیم بگیرد در کل هر گونه تصمیم در مورد اموال مورثی باید با توافق همه ورثه باشد

شما می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید؟و اینکه در سوال خودتان سن را بیان نکردید که باید مشخص کنید