آیا پزشکی قانونی رابطه های گذشته را تشخیص می دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۵ #49377177

باسلام
در اولین رابطم خونریزی نداشتم و فهمیدم پرده ام ارتجاعیه و با دوس پسرم رابطه متعدد داشتم با گزشت ۱ تا ۲ سال میخام با شخص دیگری ازدواج کنم باید چکار کنم پزشکی قانونی این موضوع را میفهمد میتونم پردمو ترمیم کنم؟!

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص ارتجاعی بودن پرده توسط پزشکی قانونی امکان پذیره اما با گذشت زمان پزشک قانونی نمی تونه تشخیص بده که علت اسیب پرده شما چی بوده و می توانید نسبت به ترمیم پرده اقدام نمایید

بله قابل تشخیص میباشد از طرف پزشکی قانونی

سلام اینکه پرده ارتجالی بوده واسیب دیده توسط پزشکی قانونی قابل احراز می باشد ولی پزشکی قانونی با گذشت زمانی که فرمودید نمی تواند شخصی که باعث این موضوع شده را مشخص نماید.بله می توانید جهت ترمیم اقدام نمایید