هر درصدی که پزشک قانونی برای من بنویسه بر اساس درصدی از اون ۱۰ میلیون بهم پرداخت میشه یا بر اساس درصد دیه به قیمت امسال؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #49352058

با سلام،
من سال ۹۰ در حالی که راننده ماشین خودم بودم و سرنشین نداشتم تصادف کردم و دچار شکستگی دو مهره گردن شدم، اون زمان گفتن بیمه شامل راننده نمیشه و شکایت نکردم، الان از بیمه شکایت کردم بر اساس رای وحدت رویه دیوان و دادگاه نامه معرفی به پزشک قانونی بهم داده، اون زمان داخل بیمه نامه اومده غرامت فوت یا نقص عضو برای شخص ثالث ۶۰ میلیون تومان و حداکثر غرامت فوت یا نقص عضو برای سرنشین ۱۰ میلیون تومان، سوالم اینه الان هر درصدی که پزشک قانونی برای من بنویسه بر اساس درصدی از اون ۱۰ میلیون بهم پرداخت میشه یا بر اساس درصد دیه به قیمت امسال؟ ممنونم
و اینکه آیا صندوق تامین خسارات بدنی تعهدی در قبال پرداخت دیه شخص مقصر حادثه رانندگی داره؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مبلغ دیه به نرخ سال اجرای حکم و پرداخت محاسبه خواهد شد

با سلام و احترام
متاسفانه دیه ای توسط بیمه به شما پرداخت نمی‌گردد