ایا می توانم به اتهام تهمت شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۶۳ #49317860

سلام من زوج هستم
۳ سال پیش تومور بدخیم جراحی کردم و بعد از شیمی درمانی و پرتو درمانی بهبود پیدا کردم ، زوجه به دروغ در دادخواست طلاق خود عنوان کرده که اقدامات درمانی من موفقیت امیز نبوده و وضعیت وخیم تر شده و همچنان سرطان دارم .
پس از جلب نظر پزشک قانونی مشخص گردید که بنده کاملا بهبود یافتم و سرطان ندارم و ادعای وخیم شدن وضعیت هم کذب بوده حال ایا می توانم از ایشان شکایت کنم؟
درحالی این ادعا از طرف زوجه مطرح شده که یکسال از من بی خبر است و در منزل پدرش بسر می برده
تحت چه عنوانی میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که مرد ، زن را از منزل مشترک بیرون کرده باشد و از زندگی مشترک با زن امتناع کرده باشد ، زن این امکان را خواهد داشت که به جرم ترک انفاق به استناد ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۲ از شوهر شکایت کند

و همچنین به استناد مواد ۱۱۰۲ الی ۱۱۰۴ قانون مدنی طرح دعوای حقوقی تکالیف زوجیت بکنین که اولش به مرکز مشاوره خانواده ارجاع میشه

بادرودوسلام جرمی محقق نشده.

جرمی واقع نشده که شکایت کنید

توضیحات فوق ، فاقد وصف جزایی است .

با احترام ، جرمی رخ نداده.

باسلام خیر. وصف کیفری ندارد

درود
خیر جرمی واقع نشده است