آیا دلایل ذیل قابل دفاع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #49071957

سلام ؛
در مورخ ۱۳۸۰ قطعه زمینی را از خواهر ناتنی خود خریدم که جزو سهم او از ارث پدرمان بود ، اکنون پس از ۱۹ سال به هنگام تقسیم سهم و تفکیک زمین ها ، طرف معامله به دلایل ذیل قباله را فاقد اعتبار می داند.
چه کاری می توانم انجام بدهم؟
الف ) می گوید که قباله تک برگی است و شما می توانستید هر چیز دیگری را بعدا به آن اضافه کنید

ب) قباله در یک دفتر خانه یا بنگاه معتبر نوشته نشده و در یک کاغذ دفتر معمولی بدون هیچ گونه مهر ، سربرگ یا آرم می باشد

پ) تمامی متن را خودت با دست خط خودت نوشتی و هیچ گونه دست خطی جز یک امضا از خریدار در آن نیست با اینکه خریدار سواد کامل داشت ، و حتی اسم خود را در محل امضا خریدار ننوشته

ت) شهود برادر و همسر خودم می باشد و قابل استناد نمی باشد

ث) فقط یک اثر انگشت در قباله است که آن هم مربوط به خریدار است و در جایی غیر از محل امضای ایشان است

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . طرفتان سواد حقوقی ندارد . اول اینکه سنددشما مثل سندی کهددر بنگاه تنظیم میشود یک سنددعادی بوده و دارای ارزش اثباتی میباشد. ثانیا شهود شما معتبر بوده و تشخیص ارزش شهادتشان با دادگاه میباشد. ثانیا درذصورت انکار خواهرتان میتوانید امضای و اثرذانگشت ایشان را به کارشناسی ارجاع دهید، که به سادگی قابل تشخیص هستش . در هرذصورت میتونید باذاستفاده ازین درخواست انتقال به صورت رسمی رو از خواهرتون داشته باشید و در صورتی که اقدام نکردند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید علیهش .