برای بیمه کدوم ملاک و در نظر میگیره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۵ #48931658

سلام
من برج ۷ تصادف کردم پزشک قانونی زده معاینه مجدد برج ۱۱
الان میخام بدونم ک بعد اینک پزشک قانونی نامه رو فرستاد دادیاری چقدر زمان میبره ک دادگاه تعیین وقت کنه؟
۲ برای بیمه رای اولیه ملاک هست یا رای قطعی؟ برای به روز بودن دیه میپرسم برای مثلا اگ رای دادگاه ۱۲/۲۰ صادر بشه ۲۰ روز برای قطعی شدن زمان میدن اگه قطعی بشه میوفته اونور سال و ب نرج ۱۴۰۱ میشه

مشاوره حقوقی بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه به نرخ روز محاسبه می گردد

باسلام. تعیین زمان قابل پیش بینی نیست. دیه به نرخ زمان ادا، تعیین میشود.

سلام
ملاک محاسبه دین تاریخ اجرای حکم یعنی وصول دیه است
زمان هم قابل پیش بینی نیست

مبلغ دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد و دیه امسال ۱۴۰۰ معادل ۴۸۰ میلیون تومان است

با سلام
در خصوص تعیین زمان برای رسیدگی امکان پیش بینی وجود ندارد. همه چیز به خود دادگاه بستگی دارد.
در خصوص محاسبه نرخ دیه به تاریخ زمانی که رای به مرحله اجرا گذاشته شود به نرخ آن روز محاسبه خواهد شد.

باسلام و درود مبلغ دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.

با درود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد